Amsterdam,
18
december
2020
|
12:19
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Rozenburgse Ruitervereniging met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Ruitervereniging Rozenburg! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Ruitervereniging Rozenburg gaat het geld gebruiken om nieuwe paddocks aan te schaffen voor de paarden en pony’s. In deze paddocks kunnen de paarden en pony’s, die normaliter op stal staan, op een afgesloten terrein met elkaar genieten in de buitenlucht.

Heleen Sonneveld van Ruitervereniging Rozenburg: “Super, wij zijn hier heel blij mee! Met deze bijdrage kunnen we twee paddocks voor onze paarden en pony’s realiseren. In de winter zijn de weilanden heel nat en staan de paarden lang in een stal. In de paddocks hebben de paarden meer bewegingsvrijheid en sociaal contact in de winter. Het welzijn van de dieren is voor onze vereniging heel erg belangrijk, dus deze bijdrage komt goed van pas.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.clubsvandeweek.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn