Amsterdam,
01
juni
2021
|
11:52
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt SC ‘t Gooi uit Hilversum met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor SC ‘t Gooi uit Hilversum! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De club gaat het geld gebruiken om een voetbalkooi voor de jongste jeugd te realiseren.

Jolanda Osendarp, voorzitter van SC 't Gooi: "Wij zijn hier heel blij mee! Voor de allerjongste jeugd willen we een voetbalkooi realiseren. Het aantal jonge leden is flink gegroeid dus we vinden het belangrijk dat zij ook hun eigen plekje krijgen op het complex. Verder willen we een mascottepak aanschaffen om de jongste jeugd te vermaken."

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Denk bijvoorbeeld aan de lokale voetbalvereniging of een specifieke stichting die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn