Amsterdam,
05
februari
2021
|
09:29
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Sensation Performance Ensemble uit Almere-Buiten met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Sensation Performance Ensemble uit Almere-Buiten! De performance arts organisatie is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Sensation Performance Ensemble gaat het geld gebruiken om de versleten materialen te vervangen.

Karin de Vries-Glaasker van Sensation Performance Ensemble: “Wij zijn een performance arts organisatie en maken ieder jaar een mooie show op muziek. Tijdens die shows en trainingen maken we gebruik van verschillende materialen, zoals vlaggen, sabres en rifles. Deze materialen gaan nog weleens kapot, en zijn op een gegeven moment aan vervanging toe, maar dit is enorm prijzig. Met deze bijdrage kunnen we heel wat nieuwe materialen aanschaffen, zodat de show -zodra dit weer mogelijk is- door kan gaan.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn