Amsterdam,
20
november
2020
|
12:44
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt SKC Merwede/Multiplaat uit Sliedrecht met 5.000 euro

Samenvatting

 Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor SKC Merwede/Multiplaat uit Sliedrecht! De korfbalclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. SKC Merwede/Multiplaat gaat het geld gebruiken om de club te verduurzamen door onder andere de verlichting te vervangen door energiezuinige ledverlichting.

Rick Landa van SKC Merwede/Multiplaat: “We zijn flink aan het verbouwen en willen graag een duurzaamheidsslag maken door de kantine te voorzien van energiezuinige ledverlichting. We zijn ontzettend blij dat we dit voor de club kunnen doen!”.

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn