Amsterdam,
24
november
2020
|
13:36
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Stal de Meijerij uit Uitgeest met 5.000 euro

Een binnenverblijf voor de paarden van Stal de Meijerij

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Stal de Meijerij uit Uitgeest! De stal is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Stal de Meijerij gaat het geld gebruiken om een binnenverblijf op te zetten, zodat de paarden ook in de winter een dak boven hun hoofd hebben.

Esther Prins van Stal de Meijerij: “We zijn heel blij dat ons project een bijdrage krijgt. De winters worden steeds natter waardoor het niet fijn is voor de paarden om in de winter buiten te staan. Dankzij deze bijdrage kunnen we een binnenverblijf opzetten. Zo zitten de paarden er ongeacht het weer warmpjes bij en kunnen zij zich goed inzetten voor de kinderen die lessen volgen: een win-win situatie dus!”.

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn