Amsterdam,
20
november
2020
|
10:35
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Stichting de Iris uit Vianen met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Stichting de Iris uit Vianen! De stichting is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Stichting de Iris, een wooninitiatief voor jongeren met een verstandelijke beperking, gaat het geld gebruiken voor de inrichting van hun nieuwe woning.

Els Maurik, voorzitter van Stichting de Iris: “Hier zijn wij heel blij mee! We gaan de bijdrage gebruiken voor de inrichting van de gezamenlijke ruimte van onze nieuwe woning, zodat de bewoners zich er snel thuis voelen.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn