Amsterdam,
20
november
2020
|
09:49
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Stichting Dier en Project uit Nispen met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Stichting Dier en Project uit Nispen! De stichting is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Stichting Dier en Project gaat het geld gebruiken om nog meer huisdieren die hun baasje zijn verloren op te vangen.

Els Adams, voorzitter van Stichting Dier en Project: “Tijdens de intelligente lockdown zijn veel dierenasielen dichtgegaan. Daarnaast hebben veel huisdieren hun baasje verloren aan corona. We hebben tientallen dieren opgevangen en zorg kunnen bieden. Met deze bijdrage kunnen we nu nog meer dieren helpen!"

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn