Amsterdam,
04
februari
2021
|
12:16
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt SV DOTO uit Lansingerland met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor SV DOTO uit Lansingerland! De sportclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De sportclub gaat het geld gebruiken om het versleten materiaal te vervangen, zodat er weer voldoende veilig materiaal is als de sportclub haar deuren weer mag openen.

Nel Zaaijer van SV DOTO: “Wij zijn een grote club en krijgen veel nieuwe aanmeldingen, ook in de coronaperiode. We hebben heel wat materiaal, maar een groot deel is inmiddels wel aan vervanging toe. Dankzij deze bijdrage kunnen we het versleten materieel vervangen, zodat we weer genoeg veilig materiaal hebben als we weer helemaal op mogen.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn