Amsterdam,
18
december
2020
|
10:43
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging IJVV uit IJsselmuiden met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging IJVV uit IJsselmuiden! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Voetbalvereniging IJVV gaat het geld gebruiken voor het verduurzamen, uitbreiden en renoveren van de kleedkamers op het sportcomplex.

Wilco Wezenberg van voetbalvereniging IJVV IJsselmuiden: “Fantastisch, wat een mooi bedrag! Met deze bijdrage kunnen we de kleedkamers op het sportcomplex verder verduurzamen, renoveren en uitbreiden. Een specifiek gedeelte van de nieuwe kleedkamers zal gebruikt worden voor onze damesafdeling. De aanpassingen zijn een grote investering, maar deze bijdrage is een mooie aanvulling.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.clubsvandeweek.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn