Amsterdam,
08
februari
2021
|
16:34
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging Union Sport Vereniging uit Nieuwleusen met 5.000 euro

Het dak gaat er af!

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Union Sport Vereniging (USV) uit Nieuwleusen! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. USV gaat het geld gebruiken om het dak te vervangen en de algehele isolatiewaarde van het clubgebouw te verhogen.

Jan Willem Wildeboer van USV: “Yes, daar zijn we hartstikke blij mee! We zijn de afgelopen jaren bezig geweest met een duurzaam renovatieplan en het dak is daar een groot onderdeel van. Dat is nodig aan vervanging toe, en we zouden de isolatiewaarde van het algehele clubgebouw graag willen verhogen. Deze bijdrage gaat direct naar de dakvernieuwing. Super!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn