Amsterdam,
03
februari
2021
|
16:38
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt v.v. Asperen met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor v.v. Asperen! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. v.v. Asperen gaat het geld gebruiken om de benodigde trainingsmaterialen aan te schaffen voor de jeugdelftallen, zodat zij de komende jaren weer vooruit kunnen.

Gerard van Meeuwen, penningmeester van v.v. Asperen: “Onze club is financieel hard geraakt door corona. Normaal gesproken komen de meeste inkomsten uit de kantineomzet, maar die is nu helemaal weggevallen. De trainingsmaterialen voor de jeugdelftallen zijn hard aan vervanging toe, maar gezien de omstandigheden hadden we niet de financiële middelen om dit te doen. Dankzij deze bijdrage kunnen we de jeugd voorzien van de benodigde materialen, echt fantastisch!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn