Amsterdam,
17
november
2020
|
10:54
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt vv Oeken uit Brummen met 5.000 euro

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor vv Oeken uit Brummen! De voetbalvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Vv Oeken gaat het geld gebruiken om een beregeningsinstallatie aan te schaffen. Zo kunnen de spelers langer doorspelen en hoeft de vereniging minder tijd van hun vrijwilligers te vragen voor het besproeien van de velden.

Emile Jager, voorzitter van vv Oeken is blij met de benoeming: “Super! Wij zijn een kleine vereniging en regelen met hulp van vele vrijwilligers alles zelf. Door een beregeningssysteem aan te leggen kan er langer op de velden getraind worden en hoeven we een minder groot beroep op onze betrokken vrijwilligers te doen.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn