Amsterdam,
22
december
2020
|
15:43
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij steunt Zeeuwse voetbalclub HVV’24 met 5.000 euro

Gezondere kantine voor HVV’24 uit Hulst

Samenvatting

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging HVV’24 uit Hulst! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. HVV’24 gaat het geld gebruiken om een gezondere kantine te realiseren. Dit willen zij doen door onder andere groente, fruit en een watertap beschikbaar te stellen in de kantine.

Jeroen Ferket van HVV’24: “Met deze bijdrage kunnen we een gezondere kantine maken. We willen in de kantine groente, fruit en een watertap beschikbaar stellen. Daarnaast willen we een speelplek met speeltoestellen creëren om de jeugd te ontmoedigen om met hun mobiele telefoon aan de slag te gaan. Met deze bijdrage komen we een heel eind!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.clubsvandeweek.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn