Amsterdam,
20
oktober
2017
|
12:27
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij verrast Frits (60) uit Zwijndrecht op ludieke manier met 10.000 euro

Een grote verrassing voor Frits (60) uit Zwijndrecht. Hij werd begin deze maand door VriendenLoterij presentatrice Ingrid Jansen en zanger Kaj van der Voort met een smoesje naar Winkelboulevard Noord in Zwijndrecht gelokt. Hier werd duidelijk dat hij in de opnames van ‘VriendenComplot’ zat, een YouTube-serie van de VriendenLoterij. Bij de Winkelboulevard Noord werd Frits verrast met zijn gewonnen 10.000 euro.

Frits was totaal verrast: “Wat een verrassing! Van dit bedrag ga ik nieuwe meubels kopen.”

Eén uur de tijd
In ‘VriendenComplot’ gaat presentatrice Ingrid Jansen samen met een gastpresentator de uitdaging aan om een winnaar van de VriendenLoterij op te sporen. De nietsvermoedende winnaar moeten zij met een smoesje naar zijn of haar prijs zien te krijgen, hiervoor heeft Ingrid één uur de tijd. Lukt dat niet dan moeten Ingrid en haar gastpresentator een tegenprestatie leveren.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook goede doelen die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn