Amsterdam,
20
oktober
2017
|
12:32
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij verrast Giovanna (52) uit Woerden op ludieke manier met droomreis

Een grote verrassing voor Giovanna (52) uit Woerden. Zij werd afgelopen maandag door VriendenLoterij presentatrice Ingrid Jansen en vlogger Nanne Meijer met een smoesje naar Kasteel 3 in Woerden gelokt. Hier werd duidelijk dat zij in de opnames van ‘VriendenComplot’ zat, een YouTube-serie van de VriendenLoterij. Op het kasteel werd Giovanna verrast met haar gewonnen droomreis ter waarde van 7.500 euro.

Giovanna reageerde uitbundig: “Wat geweldig, ik kan het nog steeds niet geloven dat dit echt is! Het is alweer even geleden dat ik op vakantie ben geweest, dus deze prijs komt heel goed van pas. Ik ga met mijn vriendin Claudia een mooie bestemming uitzoeken.”

Eén uur de tijd
In ‘VriendenComplot’ gaat presentatrice Ingrid Jansen samen met een gastpresentator de uitdaging aan om een winnaar van de VriendenLoterij op te sporen. De nietsvermoedende winnaar moeten zij met een smoesje naar zijn of haar prijs zien te krijgen, hiervoor heeft Ingrid één uur de tijd. Lukt dat niet dan moeten Ingrid en haar gastpresentator een tegenprestatie leveren.

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook goede doelen die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn