Amsterdam,
22
januari
2018
|
17:20
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij verrast vrijwilliger Maureen uit Amsterdam-Zuidoost met auto

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Maureen Hubbard uit Amsterdam-Zuidoost. Stichting Carabic deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. voor een bijdrage voor een nieuwe auto.

Leila Azzam, oprichter van Stichting Carabic, verraste Maureen tijdens het verjaardagsfeestje van haar zoontje met de VriendenFonds-cheque. Leila: “Met Stichting Carabic organiseren we activiteiten om kwetsbare bewoners uit hun isolement te halen. Maureen helpt ons vaak mee. Ze is maatschappelijk ontzettend betrokken en doet heel voor de zwakkeren in de wijk. Vorig jaar is haar auto, waar ze lang voor had gespaard, gestolen. Helaas krijgt ze niets vergoed en daarom hebben wij deze aanvraag voor haar gedaan.”

Maureen Hubbard (38) is blij verrast: “Wat geweldig! Ik heb de zorg voor vier kinderen en kan een auto erg goed gebruiken.”

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn