Amsterdam,
19
mei
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij verrast vrijwilligers Bas, Jorick, Anton en Paul uit Den Helder met jongensdroom

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Bas, Jorick, Anton en Paul uit Den Helder. Spieren voor Spieren deed een aanvraag bij het VriendenFonds om de vier vrienden eens goed in het zonnetje te zetten. Zij zetten zich via hun stichting Be Tough vrijwillig in voor Spieren voor Spieren en werden daarvoor op een bijzondere manier bedankt. Ingrid Jansen, het nieuwe VriendenLoterij-gezicht, ‘ontvoerde’ Bas, Jorick, Anton en Paul op het kantoor van Spieren voor Spieren voor de verrassing van hun leven.

Marjolein Bolhuis-Eijsvogel, directeur bij Spieren voor Spieren: “Deze mannen verdienen het als geen ander om in het zonnetje te worden gezet! Sinds 2011 organiseren zij met hun Stichting Be Tough een extreem zware zwemtocht van Den Helder naar Texel, alle opbrengsten doneren zij aan Spieren voor Spieren. Ondertussen hebben zij met vijf van deze zwemtochten al ruim 185.000 euro opgehaald voor kinderen met een spierziekte. Geweldig dat wij deze vier vrienden via het VriendenFonds in het zonnetje mogen zetten en een stoere jongensdroom in vervulling kunnen laten gaan: paintballen vanuit een legertank!”

Jorick is blij verrast: “Spieren voor Spieren past als goed doel perfect bij ons evenement. Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren. Dat wij nu op deze manier door hen worden bedankt is fantastisch! We hopen nog vele jaren samen te werken en ons steentje bij te kunnen dragen aan onderzoek naar spierziektes.”

Make It Happen
Make It Happen is één van de nieuwe online formats die de VriendenLoterij lanceert voor haar YouTubekanaal. Voor Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje. Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan. De uitreiking aan Bas, Jorick, Anton en Paul is de vierde video in deze reeks. In totaal lanceert de VriendenLoterij vijf online formats. Met deze nieuwe formats wil de loterij de kijker meenemen in de wereld van prijzen en goede doelen die achter de VriendenLoterij schuilgaat.

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn