Amsterdam,
19
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens 16-jarige Jordi uit Katwijk

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor vrijwilliger Jordi Rijsdam uit Katwijk. Het Nederlandse Rode Kruis deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een dag op stap met het bekende DJ duo Lucas & Steve. Ingrid Jansen, het nieuwe VriendenLoterij-gezicht, verraste Jordi in de studio van het DJ duo met het mooie nieuws.

Frederike de Graaf, projectmanager bij het Rode Kruis: “Jordi is ondanks zijn jonge leeftijd al een enorm betrokken vrijwilliger. Van evenementenhulpverlening tot het smeren van broodjes voor vluchtelingen. Naast vrijwilliger is Jordi ook DJ en het zou voor hem een fantastische ervaring zijn om op pad te kunnen gaan met een bekende Nederlandse DJ. Wij vinden dat hij dit heeft verdiend omdat hij zo jong al zo maatschappelijk betrokken is en zo graag andere mensen wil helpen. Hij is een mooi voorbeeld voor anderen!”

Jordi Rijsdam: “Ik ben met het Rode Kruis opgegroeid. Mijn opa, moeder én vader hebben zich ook ingezet voor het Rode Kruis. Dat ik vandaag op pad mocht met Lucas & Steve vond ik echt geweldig. Ik heb zowel de studio gezien als een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij een festival. Dit maak je niet zomaar mee!”

Verrassing op YouTube te zien
Iedere drie weken bezoekt Ingrid Jansen namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan. De verrassing is terug te zien op in de serie ‘Make it Happen’ op het YouTube-kanaal van de VriendenLoterij. In deze video zie je hoe Jordi werd verrast.

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn