Amsterdam,
22
januari
2018
|
16:37
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens ADO Den Haag-vrijwilliger Danny

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Danny Hazebroek (39) uit Den Haag. Voetbalclub ADO Den Haag deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Danny mag samen met zijn dochtertje naar een pretpark in Parijs. 

Remco van der Veen, commercieel Manager bij ADO Den Haag: “Danny is al meer dan vijf jaar vrijwilliger bij ADO Den Haag. Hij is voor ons heel belangrijk en heeft het niet altijd even makkelijk. Hij draagt de zorg voor zijn dochtertje alleen en heeft het financieel niet heel breed. Samen leuke dingen doen, zit er voor vader en dochter niet in. Geweldig dat wij hen dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een weekend naar een familiepretpark in Parijs mogen aanbieden. Zij verdienen het!”

‘Een droom die uitkomt!’
Danny Hazebroek (39) is blij verrast: “Dit is een droom die uitkomt! Eindelijk kan ik eens iets leuk doen samen met mijn dochter. Geweldig dat ADO Den Haag deze aanvraag voor mij heeft gedaan en dat het VriendenFonds deze lang gekoesterde wens voor mij en mijn dochter laat uitkomen.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn