Amsterdam,
20
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Aidsfonds-vrijwilliger Rick uit de Amsterdamse Pijp

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Rick Bovendeert uit de Pijp in Amsterdam. Het Aidsfonds deed een aanvraag voor Rick bij het VriendenFonds voor een kunstreis door het Duitse Beieren.

Hans Schuppert, relatiemanager bij het Aidsfonds: “Rick werkt al sinds 2008, elke week, bij het Aidsfonds als vrijwilliger. Zo verricht hij onder andere administratieve werkzaamheden en zet hij zich in voor interessante bijeenkomsten. Als je Rick vraagt om te helpen zegt hij altijd ‘ja’. Ondanks zijn drukke baan bij filmhuis Rialto, waarbij hij op onregelmatige tijden werkt, ziet hij toch kans tijd vrij te maken voor het Aidsfonds. Omdat hij al jarenlang zo trouw als vrijwilliger werkt, verdient hij het om eens flink in het zonnetje gezet te worden! Rick is een groot kunstliefhebber en bezoekt regelmatig steden en musea. Geweldig dat we hem namens het VriendenFonds mogen verrassen met zijn hartenwens: een reis naar Beieren om daar de bijzondere bouwwerken en kastelen te bezoeken.”

Rick Bovendeert (56) is blij verrast: “Dit is echt een hele grote verrassing. Ik ga me goed voorbereiden op deze unieke reis, want er is ontzettend veel te zien in Beieren.“

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn