Amsterdam,
06
februari
2018
|
15:17
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens asielvrijwilliger Iny uit Oostzaan

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor dierenasiel-vrijwilliger Iny Damstra (78) uit Oostzaan. Stichting Dierenleed, een dierenasiel in Amsterdam-Noord/ Oostzaan, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Iny mag met haar dochter en kleinzoon naar musical The Lion King, inclusief overnachting. 

Marjolein Torenstra van Stichting Dierenleed: “Iny is al ruim 30 jaar de beheerster van ons asiel. Zij doet dit geheel belangeloos, echt een geweldige vrijwilligster! Ze heeft in 2006 zelfs een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar inzet. Iny woont naast het asiel en ondanks dat ze ruim boven de pensioengerechtigde leeftijd is, is ze vaak in het asiel te vinden en heeft het er behoorlijk druk mee. Ze is zó plichtsgetrouw dat ze nooit op vakantie gaat omdat ze het asiel niet achter wil laten. Daarom zijn we heel erg blij dat we Iny dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een geheel verzorgd musicalweekend mogen aanbieden: ze mag samen met haar dochter Mireilla en kleinzoon Lesley naar musical The Lion King, inclusief diner en overnachting in Scheveningen!”

Iny Damstra (78) is blij verrast: “Heel erg leuk om met drie generaties naar de musical te gaan. We verheugen ons erop!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn