Amsterdam,
05
juli
2021
|
15:13
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Carlijn uit Waddinxveen

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Carlijn (18) uit Waddinxveen. Om haar een steuntje in de rug te geven deed Animal 4 Health voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Carlijn krijgt een fietskar zodat zij samen met haar hulphond zelfstandig naar buiten kan.

Famke van Buren van Animal 4 Health: “Carlijn heeft een lange en verdrietige geschiedenis in de hulpverlening. Eind maart heeft zij een pup gekregen die zij samen met ons zusterbedrijf Hond-Kat gaat opleiden tot een psychosociale hulphond. De hulphond moet Carlijn uiteindelijk helpen trauma’s, herbelevingen en nachtmerries door te komen en ervoor zorgen dat zij weer zelfstandig naar buiten kan gaan. Om haar hierbij een steuntje in de rug te geven deden wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Momenteel wordt Carlijn door haar vader naar school en therapie vervoerd. Wij zijn blij dat we Carlijn een fietskar kunnen aanbieden, zodat zij samen met haar hulphond zelfstandig op pad kan gaan."

Carlijn is blij verrast: “Dit is heel fijn! Nu de kar er is, kan ik met mijn hond Lucky op pad. De kar is niet alleen ideaal voor fietstochten, maar is ook makkelijk om te bouwen tot wandelkar. Zo kan ik alsnog lange wandelingen met Lucky maken zonder dat hij overbelast wordt.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn