Amsterdam,
05
maart
2020
|
16:27
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Chiel uit Hoofddorp

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Chiel Naeije (72 jaar) uit Hoofddorp. De Luisterlijn deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling. Hij gaat samen met zijn vrouw genieten van dat wat hij het allerliefste doet: op reis en de wereld verkennen.

Nanette Grippeling, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Haarlem: “Chiel is een bevlogen vrijwilliger met het hart op de juiste plaats. Hij is zorgzaam en behulpzaam, en de Luisterlijn kan altijd op hem rekenen. Zo staat hij mij bij als co-trainer, is hij mentor voor onze mensen in opleiding en mag ik altijd een beroep op hem doen daar waar het nodig is. Zijn hulp wordt meer dan gewaardeerd en daarom wilden we Chiel graag belonen voor zijn tomeloze inzet. Chiel is fervent reiziger en houdt ervan om de wereld te verkennen. Vanwege privéomstandigheden is dit er een tijdje minder van gekomen. We zijn vereerd dat we dit – dankzij onze aanvraag bij het VriendenFonds – toch weer mogelijk hebben kunnen maken. We wensen Chiel, zijn vrouw en dierbaren een hele fijne tijd samen. Dat zij maar mogen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft.”

Chiel Naeije (72 jaar) is blij verrast: “Wat ben ik hier blij mee! Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn vrouw op reis te gaan. Onze eerste bestemming wordt Frankrijk. Heerlijk!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn