Amsterdam,
13
februari
2020
|
12:49
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Coby uit Hilversum

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Coby Goorhuis (63) uit Hilversum. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee wordt Coby eens lekker in het zonnetje gezet: zij gaat op een welverdiende vakantie.

José Borkes, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Hilversum: “Coby is nu bijna twee jaar vrijwilliger bij de Luisterlijn. Niet alleen doet zij vrijwilligerswerk aan de telefoon bij de Luisterlijn, maar ook werkt ze mee aan de pilot ‘Belmaatjes’. Dit is een samenwerking van de Luisterlijn met HandjeHelpen, waarbij Coby een ‘belmaatje’ is voor een gesprekspartner die zij wekelijks spreekt. Naast haar werk voor de Luisterlijn doet Coby nog van alles. Ze is een zeer maatschappelijk betrokken mens en voor ons een betrouwbare en goedhartige vrijwilliger. Wij weten dat Coby wel wat positieve steun kan gebruiken, daarom wilden we haar graag verrassen met een welverdiende vakantie. Dankzij het VriendenFonds is dat nu gelukt. We weten zeker dat ze er ontzettend van gaat genieten!”

Coby Goorhuis (63) is blij verrast: “Dit is ongelofelijk! De tranen springen in mijn ogen. Wat is dít heerlijk. VriendenLoterij, bedankt!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn