Amsterdam,
14
mei
2021
|
10:51
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Coby uit Sint-Willebrord

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Coby Mangnus uit Sint-Willebrord. Om Coby te bedanken voor haar jarenlange vrijwillige inzet voor Stichting Metakids, deed de stichting voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee wordt Coby in het zonnetje gezet: ze mag samen met haar dochter Fabiënne genieten van een geheel verzorgd verwenweekend.

Pieter Brinkhorst van Stichting Metakids: “Coby zet zich al jaren met ziel en zaligheid in om geld op te halen voor onze stichting. Ze doet dit op allerlei verschillende manieren en heeft bij elkaar al meer dan 13.000 euro voor Metakids opgehaald. Omdat we haar willen bedanken voor haar waardevolle inzet, willen we haar via deze weg eens goed in het zonnetje zetten. Dat heeft ze wel verdiend!”

De 54-jarige Coby reageert blij: “Wat een verrassing, ontzettend bedankt! Dit had toch helemaal niet gehoeven, ik doe het heel graag!”

In het zonnetje door het VriendenFonds van de VriendenLoterij
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn