Amsterdam,
18
mei
2021
|
09:04
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Corrie uit Vaassen

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Corrie uit Vaassen. Om haar te bedanken voor haar inzet als vrijwilliger, deed de Luisterlijn voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Corrie krijgt een e-bike, zodat zij langer in beweging kan blijven en langere afstanden kan fietsen.

Herma Dollekamp van de Luisterlijn: “Corrie is een vrijwilliger met een hart van goud. Zij heeft zich, in meer dan duizend diensten bij de Luisterlijn, ingezet voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Corrie heeft zelf ook het nodige meegemaakt. Als de ander er baat bij heeft, zet zij deze ervaringen in tijdens de telefoongesprekken die zij voert en in het contact met collega-vrijwilligers. Daarmee is zij van grote betekenis voor de Luisterlijn.

Om haar te bedanken voor haar inzet deden wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Corrie wordt ‘een jaartje ouder’ en wilde graag een e-bike, zodat zij langer in beweging blijft en langere afstanden kan fietsen. We zijn heel blij dat we haar namens het VriendenFonds een e-bike kunnen aanbieden. Het is haar zo gegund!”

Corrie werd op haar verjaardag verrast. Zij reageert blij verrast: “Waar heb ik dat toch aan te danken? Ik ben er heel blij mee!”

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun biedt op afstand. Behoefte aan een luisterend oor? Bel naar 088 0767 000 of chat of mail via www.deluisterlijn.nl.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn