Amsterdam,
05
november
2020
|
12:53
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Danique uit Helmond

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Danique van Doeselaar (23) uit Helmond. Tennisverenging Carolus deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Danique mag samen met haar gezin een uitstapje maken.

Anita van den Heuvel, voorzitter van Tennisvereniging Carolus: “Danique is pas 23 jaar, maar ze is een vrijwilliger die elke vereniging zich wenst. Zij is lid vanaf dat ze 10 jaar is en staat altijd klaar om te helpen. Danique is bijvoorbeeld de drijvende kracht bij onze clubkampioenschappen en is dan de hele week op het park om alles in goede banen te leiden. Danique en Ruud zijn de trotse ouders van hun dochtertje Esmee van 1 jaar. Danique volgt op dit moment een opleiding in de kinderopvang en dan is een extraatje meer dan welkom. En wie Danique een beetje kent weet dat ze een hele grote fan is van Disney. Haar grote wens is dan ook om samen naar Disneyland Parijs te gaan zodra het weer kan. Danique verdient het om in het zonnetje te worden gezet. Als vereniging gunnen we haar een mooi uitstapje zodat zij écht onbezorgd kan genieten.”

Danique reageert blij verrast: “Een sprookje wat uitkomt, wat een enorme verrassing! We hebben nu al zin om, zodra het weer kan, naar Disneyland Parijs te gaan.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn