Amsterdam,
24
mei
2019
|
15:01
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Dennis uit Emmen

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Dennis de Jong (40) uit Emmen. Om hem een steuntje in zijn rug te geven deed Everyday Heroes voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Dennis krijgt een bijdrage voor zijn rijbewijs. 

Fleur Mackay-Bijl van Everyday Heroes: "Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze praktische oplossingen te bieden om de kans op een baan te vergroten. Dennis is een van de doorzetters die wij helpen. Hij laat zijn autisme niet in de weg staan om zijn toekomst zeker te stellen. Momenteel heeft Dennis nog geen baan, maar hij zou dolgraag aan de slag gaan als koerier. Er is echter iets dat mist om als koerier te werken: een rijbewijs. We zijn heel blij dat we hem via het VriendenFonds kunnen helpen om zijn droom te verwezenlijken." 

Dennis de Jong reageert verrast: "Hier ben ik heel erg blij mee! Ik wil mijn rijbewijs halen om dat in eerste instantie puur voor werk te gebruiken: om mijn kans op werk als koerier te vergroten. Daarna zou ik graag door willen groeien naar taxi- en vrachtwagenchauffeur." 

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn