Amsterdam,
06
september
2018
|
17:32
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens doedelzakliefhebbers Albert en Atty uit Bedum

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Albert (59) en zijn echtgenoot Atty (59) uit Bedum. Christelijke Muziekvereniging Bedum deed voor het vrijwilligersechtpaar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat hun hartenwens in vervulling: Albert en Atty, die gek zijn van doedelzakken, mogen samen een Schots muziekfestival bezoeken.

Inez Zeldenrust, secretaris bij CMV Wilhelmina Bedum: "Albert en Atty zijn al jaren zeer actief als vrijwilliger binnen onze muziekvereniging. Albert was betrokken bij de realisatie van ons eigen clubgebouw. Atty bezet veel bardiensten, doet de boodschappen en maakt wekelijks schoon. Wij kunnen altijd op hen rekenen. Atty en Albert zijn al jaren gek van doedelzakken en bezoeken samen regelmatig Schotse concerten in Nederland. Fantastisch dat we ze nu dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij mogen verrassen met een reisje naar Glasgow of Edinburgh om daar een echt Schots muziekfestival te bezoeken!" 

Albert en Atty Holthof werden afgelopen weekend op de muziekvereniging verrast met de VriendenFonds-cheque. Atty: "We waren al blij geweest met een bloemetje, maar dit is echt een verrassing. Wat geweldig! Dit had niet gehoeven, maar we zijn er erg blij mee!" 

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn