Amsterdam,
28
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Donna uit Spijkenisse

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Donna Jansen uit Spijkenisse. De Esther Vergeer Foundation deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor privélessen rolstoeltennis. En als kers op de taart werd Donna ook nog verrast door Paralympisch rolstoeltennisster Diede de Groot. Ingrid Jansen, het nieuwe VriendenLoterij-gezicht, verraste Donna op haar tennisvereniging L.T.V. de Hartel met het mooie nieuws.

Marie-Louise Lemmen, werkzaam bij de Esther Vergeer Foundation: “Donna is een vrolijk, zelfstandig meisje van 19 jaar. Door haar heupdysplasie is Donna rolstoelafhankelijk. Ze heeft altijd veel pijn, maar daardoor laat ze zich-letterlijk en figuurlijk- niet uit het veld slaan. Ze klaagt nooit en ze zit vol met ambitie. Donna is een heus rolstoeltennis-talent. Ze gaat voor het hoogst haalbare en dat is meedoen aan de Paralympische Spelen van 2020 in Tokio! Naast haar lidmaatschap bij tennisvereniging L.T.V. de Hartel, volgt ze sinds kort ook privélessen. Deze lessen zijn enorm kostbaar, maar noodzakelijk gezien Donna’s enthousiasme en ambitie. We vinden het dan ook geweldig dat we Donna namens het VriendenFonds een bijdrage aan deze privélessen mogen aanbieden!”

Donna Jansen: “Ik ben helemaal overdonderd. Geweldig dat zilveren medaillewinnares op de Paralympische Spelen én mijn grote idool Diede de Groot hier vandaag ook is. Echt heel tof dat ik een tennisclinic van haar heb gekregen. En daarbovenop nog een bijdrage voor de privélessen. Wow, mijn jaar kan niet meer stuk!”

Make It Happen
Make It Happen is één van de nieuwe online formats die de VriendenLoterij lanceert voor haar YouTubekanaal. Voor Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje. Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan. De uitreiking aan Donna is de derde video in deze reeks. In totaal lanceert de VriendenLoterij vijf online formats. Met deze nieuwe formats wil de loterij de kijker meenemen in de wereld van prijzen en goede doelen die achter de VriendenLoterij schuilgaat.

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn