Amsterdam,
29
mei
2018
|
16:53
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Emma (15) uit Wehl

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Emma Kuppens (15) uit Wehl. Emma heeft een zeldzame hartaandoening waardoor het voor haar niet vanzelfsprekend is om samen met klasgenootjes naar school te fietsen. Dankzij een aanvraag van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij wordt dat nu iets gemakkelijker: Emma krijgt een e-bike. In Ouwehands Dierenpark werd Emma verrast met de cheque.

Emma Kuppens (15) is blij verrast: “Wat ben ik hier superblij mee! Ik fiets heel graag, maar het kost me ook veel energie. Daardoor lukt het mij niet altijd om op de fiets naar school te gaan. Met deze e-bike wordt dat nu anders. Ik kan niet wachten om op de fiets te stappen!”

Frenk Kapiteijn, fondsenwerver bij Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: “Emma Kuppens is geboren met een zeldzame hartaandoening: het Hypoplastisch rechterhartsyndroom (HRHS). Door haar hartafwijking is het niet mogelijk om in hetzelfde tempo als haar klasgenootjes mee naar school te fietsen. Dit is voor haar heel verdrietig. Geweldig dat we haar hebben kunnen verrassen met een e-bike. VriendenLoterij, bedankt!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn