Amsterdam,
12
juni
2019
|
11:49
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens familie Snippe uit Dalerpeel

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de familie Snippe uit Dalerpeel. Stichting Metakids, een organisatie die fondsen werft voor onderzoek naar metabole ziekten, deed voor de familie een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat hun hartenwens in vervulling: een onbezorgde vakantie met het hele gezin.

Mariëlle en Alwi Snippe hebben twee zoons, Lorenzo (10) en Keano (8), die allebei een onbehandelbare metabole ziekte hebben. Voor Lorenzo betekent dit dat hij in een versneld tempo dement wordt en dat zijn lichamelijke functies minder worden en uiteindelijk uitvallen. Keano heeft een mildere vorm van dezelfde metabole ziekte als zijn broer in zijn bijnieren.

Pieter Brinkhorst van Metakids: "We hopen door onderzoek meer behandelmethoden te vinden, zodat kinderen met een metabole ziekte ‘normaal' op kunnen groeien. Mariëlle en Alwi hebben twee zoons met een metabole ziekte. Op dit moment gaat Lorenzo flink achteruit waardoor de familie het heel zwaar heeft. Dit weerhoudt de ouders van Keano en Lorenzo er niet van om zich in te zetten voor Metakids. We gunnen het de familie enorm om nog een week samen op vakantie te gaan en te genieten van hun tijd samen. We zijn de familie enorm dankbaar voor hun inzet voor Metakids en zijn blij dat we hun hartenwens via het VriendenFonds in vervulling kunnen laten gaan."

Moeder Mariëlle reageerde dankbaar: "Wat een fantastische verrassing! Dit zal de laatste vakantie met z'n vieren worden. We proberen nog zoveel mogelijk herinneringen te maken." 

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn