Amsterdam,
25
juni
2021
|
09:59
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Fayèn uit Leimuiden

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 5-jarige Fayèn uit Leimuiden. Om Fayèn in het zonnetje te zetten, deed het Zeldzame Ziekten Fonds voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Fayèn krijgt door de komst van een inbouwkast de speelruimte in haar slaapkamer terug.

Iselle van Ruijven van het Zeldzame Ziekten Fonds: “Fayèn heeft het viscerale myopathie/pseudo obstructie syndroom, een aangeboren aandoening waarbij de spieren van verschillende organen niet goed werken. Hierdoor heeft zij al veel operaties moeten ondergaan. Thuis nemen de ouders van Fayèn de medische zorg op zich. Dit gebeurt voornamelijk in haar slaapkamer, die speciaal is ingericht op de medische zorg voor Fayèn en weinig speelruimte biedt. Wij zijn blij dat we, dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij, Fayèn en haar ouders een inbouwkast kunnen aanbieden, zodat haar slaapkamer weer een fijne en gezellige ruimte wordt waar zij kan spelen.”

Fayèn en ouders zijn compleet overdonderd: “Geweldig! We weten niet goed wat we moeten zeggen.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn