Amsterdam,
20
januari
2020
|
16:51
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Folker uit Helmond

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Folker Vink (61) uit Helmond. De Luisterlijn deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Folker krijgt een opknapbeurt voor de tuin van zijn dochter en kleinzoon.

Annemiek Ceelen, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Eindhoven: “Folker is al sinds eind 2016 een enorm trouwe en betrouwbare vrijwilliger bij de Luisterlijn. Zijn inzet is groot en hij draait regelmatig nachtdiensten. Daarnaast is hij een echte ambassadeur. De Luisterlijn onder de aandacht brengen is nooit te veel moeite. En dat terwijl Folker het zelf zeker niet altijd even makkelijk heeft. Folker heeft een groot verlies moeten verwerken, waardoor hij te maken heeft met gevoelens van verlies, pijn en onmacht. Tegelijkertijd ervaart hij ook vreugde, dankzij de komst van zijn kleinzoon. De wens van Folker is om de tuin van zijn dochter en kleinzoon te verbeteren en te herinrichten, zodat deze veilig is voor zijn kleinzoon. Vanwege gezondheidsklachten lukt dat hem zelf niet. We vinden het geweldig dat we Folker nu dankzij het VriendenFonds in het zonnetje hebben mogen zetten. Dat heeft hij echt verdiend!”

Folker Vink (61) is blij verrast: “Wat een enorme verrassing. Nu kan de tuin gelukkig toch mooi worden opgeknapt. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, dank jullie wel!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn