Amsterdam,
20
februari
2020
|
09:48
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Gemma uit Hoeven

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Gemma Wagemakers (62) uit Hoeven. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: ze gaat samen met haar twee zonen en schoondochters genieten van een compleet verzorgd weekend in Amsterdam, inclusief bezoek aan het Concertgebouw.

Mark van der Aa, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Breda: “Gemma werkt sinds juni 2011 bij de Luisterlijn Breda en we ervaren haar als een zeer sociale, bewogen vrouw die goed aanvoelt waar iemand behoefte aan heeft. Daar weet ze goed op af te stemmen in haar werk bij de Luisterlijn. Ook in het begeleiden van nieuwe collega’s weet Gemma een veilige sfeer te creëren en de potentie uit mensen te halen. Naast haar werk voor de Luisterlijn doet ze nog vele andere dingen voor de samenleving. Omdat Gemma zo bescheiden is, altijd veel voor anderen doet en onlangs een grote tegenslag heeft gehad, vonden wij het hoog tijd om haar eens in het zonnetje te zetten. We weten dat ze zo geniet van het samenzijn met haar twee zonen en schoondochters én dat klassieke muziek haar altijd raakt. Daarom vinden wij het geweldig dat wij haar dankzij de VriendenLoterij konden verrassen met een compleet verzorgd weekend weg, inclusief bezoek aan het Concertgebouw. Daar gaat Gemma ongetwijfeld onwijs van genieten!”

Gemma Wagemakers (62) is blij verrast: “Wat is dit fantastisch. Dit had ik nooit verwacht! En wát kijk ik ernaar uit om lekker met mijn twee zonen en schoondochters op pad te gaan. Heerlijk!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn