Amsterdam,
27
februari
2018
|
16:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Gerard en Jopie uit Breda

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Gerard en Jopie Lambregts uit Breda. Whiplash Stichting Nederland deed voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat hun hartenwens in vervulling: Gerard krijgt een nieuwe laptop en Jopie een e-reader.

Mevrouw Brouwers, vrijwilligerscoördinator bij Whiplash Stichting Nederland: “Gerard en Jopie zetten zich al 12,5 jaar vol passie in voor Whiplash Stichting Nederland. Zij heeft chronische whiplashklachten en hij is al 20 jaar haar mantelzorger. Ze zijn op leeftijd, maar zitten vol energie en levenslust en staan altijd voor iedereen klaar. Ze verdienen echt een schouderklopje. Geweldig dat we ze nu kunnen verrassen met een laptop voor Gerard en een e-reader voor Jopie. Nu kan Gerard lekker creatief aan de slag en hoeft Jopie geen boeken meer mee te slepen als ze weer eens op pad gaan samen.”

Gerard en Jopie zijn blij verrast: “Dit hadden wij nooit verwacht! Wat een geweldige verrassing. Wij zetten ons al jaren met veel plezier in voor de stichting. Deze verrassing had natuurlijk écht niet gehoeven, maar is wel super leuk!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn