Amsterdam,
04
maart
2020
|
13:05
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Henk uit Purmerend

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Henk Roerhorst (73) uit Purmerend. De Luisterlijn deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Henk gaat genieten van een weekend weg samen met zijn vrouw, zoon en schoondochter.

Andrea Kuhn, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Zaandam: “Henk is een van onze trouwste vrijwilligers en werkt alweer 16 jaar voor de Luisterlijn in Zaandam. Hij is echt een mensenmens en heeft met iedereen meteen contact. Dankzij zijn vrolijke en positieve omgang weet hij bij veel van onze bellers een glimlach op hun gezicht te toveren! Ook ondersteunt Henk ons al vele jaren als mentor van nieuwe vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn gek op hem. Dat komt door zijn vrolijkheid, maar ook door de manier waarop hij nieuwe vrijwilligers vertrouwen weet te geven in hun eigen kracht. Hij is dan ook erg belangrijk voor de sfeer en de binding tussen vrijwilligers op de locatie. We hopen dat Henk zich nog lang blijft inzetten voor de Luisterlijn. Om hem te bedanken voor zijn inzet gunnen we hem een weekend weg met zijn familie. Henk is erg begaan met zijn familie. Hij had het er laatst al over dat hij graag een weekendje weg wil plannen met zijn vrouw, zoon en schoondochter. Dat gaat er nu echt van komen!”

Henk Roerhorst (73) is blij verrast: “Wat is dit fantastisch! Ik heb mijn zoon net helpen verhuizen, dus een weekendje weg is heel welkom. Heel leuk!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn