Amsterdam,
06
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Iris (24) uit Castricum

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Iris Groot uit Castricum. Haar voetbalclub FC Castricum deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een geheel verzorgd musicalweekend naar Londen. Iris mocht The Phantom of the Opera bezoeken én had een meet-and-greet met de hoofdrolspeelster, haar musicalidool. Ingrid Jansen, het nieuwe VriendenLoterij-gezicht, verraste Iris tijdens een voetbalwedstrijd op haar club met het mooie nieuws.

Machiel Postma, oud-voorzitter bij FC Castricum: “Als er iemand in het zonnetje mag worden gezet, is het Iris wel! Iris is 24 jaar en zet zich al jaren in voor onze voetbalclub. Als voetballer en als bevlogen vrijwilliger. Voorbeelden van haar inzet zijn er te over. Als trainer brengt ze haar spelplezier over op de jeugdteams, ze fluit wekelijks wedstrijden en voor het vrouwen- en meisjesvoetbal is Iris de spil van de vereniging. Zo bedacht zij de ‘Vriendinnendag’, een evenement om vriendinnen te laten kennismaken met voetbal en de gezelligheid van de vereniging. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Te gek dat wij Iris, namens het VriendenFonds, in het zonnetje mogen zetten en haar een geheel verzorgd musicalweekend naar Londen hebben mogen aanbieden!”

Iris Groot: “Wow! Deze musicaltrip is echt wat voor mij! En ook nog een meet-and-greet met mijn musicalidool Celinde Schoenmaker. Het was echt een geweldige ervaring en Celinde was super goed! Jeetje mina, dit was heel cool.”

Make It Happen
Make It Happen is één van de nieuwe online formats die de VriendenLoterij lanceert voor haar YouTubekanaal. Voor Make It Happen zet de VriendenLoterij gepassioneerde vrijwilligers in het zonnetje. Iedere drie weken bezoekt Ingrid namens het VriendenFonds totaal onverwachts een vrijwilliger en laat zij hun hartenwens op spectaculaire wijze in vervulling gaan. De uitreiking aan Iris is de tweede video in deze reeks. In totaal lanceert de VriendenLoterij vijf online formats. Met deze nieuwe formats wil de loterij de kijker meenemen in de wereld van prijzen en goede doelen die achter de VriendenLoterij schuilgaat.

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn