Amsterdam,
29
mei
2018
|
16:57
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Isa (13) uit Heerhugowaard

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Isa Gortzak (13) uit Heerhugowaard. Isa heeft een zeldzame aangeboren nierafwijking. Stichting Zeldzame Ziekten Fonds deed voor Isa een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: ze krijgt een gloednieuwe kamer mét een bedbank. In Ouwehands Dierenpark werd Isa verrast met de cheque.

Isa Gortzak (13) is blij verrast: “Wauw, dit had ik nooit verwacht! Wat een feestje dat we mijn kamer helemaal in een nieuw jasje steken. Vooral de bedbank vind ik geweldig: het lijkt me zo gezellig dat er straks ook iemand kan blijven slapen.”

Frenk Kapiteijn, fondsenwerver bij Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: “De 13-jarige Isa Gortzak heeft het Syndroom van Alport, een zeldzame aangeboren nierafwijking. Het meisje heeft hele zware jaren achter de rug waarbij er op medisch gebied heel veel is gebeurd. Geweldig dat we nu van haar kamer een fijne rustige plek kunnen maken, die ze zo verdient. Haar kamer krijgt een grondige verfbeurt, er komen nieuwe rolgordijnen en haar bed en meubels worden vervangen. Daar is haar kamer echt aan toe.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn