Amsterdam,
17
mei
2019
|
14:15
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Jeroen Zoet uit Almere-Buiten

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Jeroen Zoet (57) uit Almere. De Hartstichting deed voor deze actieve vrijwilliger een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Jeroen krijgt een fotografiecursus.

Hanneke Pijnappel, collecte coördinator, bij de Hartstichting: “Jeroen is al sinds 2006 actief als contactpersoon (collecte) voor de Hartstichting in de regio Almere. Hij is super actief en altijd bereid om werkzaamheden van andere vrijwilligers over te nemen. Ondanks een aantal tegenslagen, is Jeroen zich altijd blijven inzetten. Daarom wilden we hem heel graag in het zonnetje zetten. Fotografie is al heel lang een hobby van Jeroen. Hij fotografeert met veel passie met zijn digitale spiegelreflexcamera, maar helaas kan hij alleen overweg met de automatische instellingen. Geweldig dat we hem nu hebben kunnen verrassen met een fotografiecursus, zodat hij nog meer uit zijn camera kan halen!”

Jeroen Zoet is blij verrast: “Wat was dit een geweldige verrassing! Hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik kan niet wachten tot de fotografiecursus begint.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn