Amsterdam,
20
februari
2020
|
09:45
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Jessie uit Blokker

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Jessie Slothouwer uit Blokker. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: ze gaat op een welverdiende wandelvakantie.

Natasja Limmen, trainer/begeleider bij de Luisterlijn Alkmaar: “Jessie is sinds 2008 actief bij de Luisterlijn en ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken en integer mens. Ze neemt haar taak als vrijwilliger bij de Luisterlijn zeer serieus en we kunnen altijd op haar rekenen. Naast telefoonvrijwilliger is Jessie chatvrijwilliger én mentor. Ze begeleidt nieuwkomers, maakt ze wegwijs in onze systemen en probeert het beste uit hen te halen. Ze doet zoveel voor ons dat het tijd is om haar in het zonnetje te zetten: haar de kans te geven nieuwe energie en inspiratie op te doen. Dat doet zij het allerliefste tijdens een wandelvakantie, maar die reizen zijn voor haar een erg grote uitgave. Daarom vinden we het geweldig dat het via het VriendenFonds wél gelukt is. We gunnen het haar natuurlijk van harte!”

Jessie Slothouwer is blij verrast: “Dit is echt een véél te groot cadeau hoor! Wat fantastisch. Meerdere dagen achter elkaar een flinke afstand lopen in een ongerept natuurgebied, dat is wat ik het liefste doe. En die wens komt nu uit! Ik kijk er ontzettend naar uit.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn