Amsterdam,
19
februari
2021
|
12:39
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Laura uit Uithoorn

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Laura (35) uit Uithoorn. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Laura krijgt een bijdrage voor een opvouwbare elektrische rolstoel, zodat zij meer bewegingsvrijheid krijgt en er weer eens op uit kan, zodra dat mogelijk is.

De Luisterlijn: “Laura is een vrijwilliger die voor iedereen klaar staat. Zij biedt iedereen die dat nodig heeft een luisterend oor. Daarnaast is Laura een enorme doorzetter. Zij heeft een hypermobiliteitssyndroom en posttraumatische dystrofie, waardoor zij moeilijk kan bewegen. Ondanks haar beperkingen doet zij alles met een bewonderenswaardige positieve instelling. Om haar in het zonnetje te zetten, deden wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Laura heeft op dit moment een scootmobiel, maar die past helaas niet in de auto. Met een opvouwbare elektrische rolstoel kan zij weer leuke dingen buiten de deur doen. Zo kan zij zichzelf weer een beetje opladen na alles wat zij voor iedereen doet.”

Laura reageert blij verrast: “Ik ben er echt superblij mee! Nu kan ik de rolstoel in de auto meenemen. Zodra het weer kan, hoop ik hiermee veel mooie uitstapjes te kunnen maken.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn