Amsterdam,
16
september
2020
|
10:34
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Linda en Dennis uit Erp

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Linda en Dennis van den Boogaart uit Erp. Om Linda en Dennis een hart onder de riem te steken deed Metakids voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat hun hartenwens in vervulling: Zodra het weer kan, mogen Linda en Dennis met hun dochtertje Roos op reis naar Schotland.

Directeur Pieter Brinkhorst van Metakids: “Linda nam begin vorig jaar contact op met Metakids omdat zij graag in actie wilde komen. Linda en haar man Dennis hadden net te horen gekregen dat hun zoontje Loek een ernstige metabole ziekte had. Linda zamelde het afgelopen jaar ruim 13.000 euro in voor onderzoek. Eind juli ’19 is Loek overleden en het verdriet is groot. Het was altijd een grote wens voor Linda en Dennis om samen met Loek naar Schotland af te reizen. Helaas heeft dit nooit kunnen plaatsvinden. Daarom willen we Linda en Dennis een hart onder de riem steken en deze reis alsnog via de VriendenLoterij aan hen aanbieden. Daarmee willen we ze natuurlijk ook bedanken voor hun enorme inzet voor Metakids het afgelopen jaar.”

Linda en Dennis reageren blij verrast: Super bedankt! Zo bijzonder dat we deze reis alsnog mogen maken, met Loek in ons hart.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn