Amsterdam,
05
maart
2020
|
15:48
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Marloes uit Tilburg

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Marloes Geven (56) uit Tilbug. De Luisterlijn deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Marloes krijgt het kunstboek ‘Rijks’.

Nanda Wassink, administratief medewerker bij de Luisterlijn Tilburg: “Marloes is één van onze trouwe vrijwilligers. Ze heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. We vinden dat zij het echt verdient om eens in het zonnetje gezet te worden en daarom deden we een aanvraag bij het VriendenFonds. We weten dat Marloes dol is op boeken en kunst. Daarom gunden we haar het kunstboek ‘Rijks’. Met dit boek hopen we dat Marloes meer tijd inruimt om het rustig aan te doen en de tijd gebruikt om zich te laten inspireren door al het moois in het boek.”

Marloes Geven (56) is blij verrast: “Wat is dit fantastisch! Ik ben er helemaal stil van. Ik ga heel erg genieten van het boek!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1.500 vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks 350.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie die emotionele steun op afstand biedt. www.deluisterlijn.nl

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn