Amsterdam,
09
oktober
2019
|
17:50
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Naima en Karima uit Amsterdam-Oost

Alleenstaande moeder van zes kinderen verrast met opknapbeurt huis

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor twee vrijwilligers van Vereniging Life&Style, een activiteitencentrum en buurtrestaurant in de Indische Buurt. De vrijwilligersorganisatie deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij voor Naima Senhaji (55) en Karima Aouirama (50) uit Amsterdam-Oost. Hiermee gaan hun hartenwensen in vervulling: Naima krijgt een opknapbeurt van haar huis en Karima mag op welverdiende vakantie.

De dames werden onlangs verrast met de VriendenFonds-cheque, in het bijzijn van gebiedsambtenaar stadsdeel Oost, Jet van Rijswijk.

Ouarda El Morabet, coördinator bij Vereniging Life&Style: "Alle vrijwilligers bij onze vereniging zijn goud waard. Maar deze twee dames wilde ik nu graag extra in het zonnetje zetten. Karima is al drie jaar vrijwilliger bij ons. Door persoonlijke omstandigheden heeft zij geen makkelijk leven. Desondanks staat zij altijd weer klaar voor onze vereniging en de mensen die hier komen. Karima heeft vier kinderen en een druk bestaan. Een vakantie is wat zij hard nodig heeft. Het zal haar helpen om eens wat meer te zien dan de wereld waar zij nu in zit." 

Buurtbewoners uit hun isolement halen
Ouarda El Morabet vervolgt: "Ook Naima hebben wij verrast met een cheque. Naima heeft zich lange tijd vrijwillig ingezet als kok in ons buurtrestaurant. Daarbij helpt zij met het werven van deelnemers voor onze activiteiten. En dat terwijl Naima een overvolle agenda heeft. Ze heeft thuis zes kinderen en is alleenstaande moeder. Maar dit weerhoudt haar er niet van om te helpen en anderen uit hun isolement te halen. Als dank voor haar toewijding zetten we haar graag in het zonnetje. Naima droomt er al lang van om haar huis opnieuw te verven en om de vloer te vervangen. Geweldig dat wij haar dit dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij mogen aanbieden en dat we Karima mogen verrassen met een welverdiende vakantie!" 

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn