Amsterdam,
23
december
2019
|
14:09
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Nick uit Cuijk

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Nick de Kinkelder (27) uit Cuijk. Hulphond Nederland, waar Nick zich als vrijwilliger inzet, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Onlangs was bij RTL 4 te zien hoe Nick door Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, werd verrast met een dag om nooit te vergeten. De dag begon met een exclusieve rondleiding door de Johan Cruijff ArenA en eindigde met een persoonlijke ontmoeting met zijn favoriete speler: Hakim Ziyech. Bekijk in deze video hoe Nick werd verrast.

Pieter Blickman, Account Manager Fondsenwerving bij Hulphond Nederland: "Nick heeft een zeldzame stofwisselingsziekte, hij zit in een rolstoel en heeft een hulphond. Al bijna tien jaar helpt hij onze trainers met het testen van de honden. Ondanks dat dit ook zwaar voor hem is, komt hij gemiddeld twee keer per week naar ons trainingscentrum om te helpen. Om Nick te bedanken voor zijn inzet en hem te verrassen, hebben we een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Nick is een enorme Ajax-fan en mist geen wedstrijd. Het leek ons dan ook geweldig om hem een Ajax VIP-behandeling aan te kunnen bieden. Dat is gelukt en dat is waanzinnig! Zo mooi om te zien hoe Nick heeft genoten."

Nick de Kinkelder (27): "Ik ben al mijn hele leven fan van Ajax. Wat was dit geweldig om mee te maken! De ontmoeting met Hakim Ziyech was echt het hoogtepunt van de dag. Super!"

Hulphond Nederland
Een hulphond is een onmisbaar maatje voor veel mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. De trouwe viervoeter voorkomt dat zij in een sociaal isolement raken. Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij kan Hulphond Nederland steeds meer mensen helpen. 

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn