Amsterdam,
24
oktober
2017
|
11:25
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Piet en Diana uit Deurne

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Piet en Diana Klaus-Koolen uit Deurne. Stichting Cratosvrienden deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een bijzonder theateruitje inclusief overnachting. Zondagavond was bij RTL 4 te zien hoe het Deurnese stel werd verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors, zie video.

Piet en Diana bezochten de musical The Lion King, hadden een ontmoeting met de cast én overnachtten in de presidentiële suite van het Kurhaus te Scheveningen.

Hans Mikkers, bestuurslid bij Stichting Cratosvrienden: “Piet en Diana zijn al vanaf het eerste uur vrijwilliger bij onze stichting. Ze zijn ruim 43 jaar getrouwd en hebben het niet altijd even gemakkelijk gehad. Piet heeft tot twee keer toe een herseninfarct gehad en functioneert nu op het niveau van een 12 jarig kind. Samen komen zij meerdere keren per week naar het Cratoscentrum waar Diana gastvrouw is en kopjes thee en koffie serveert. In al die jaren dat Piet een infarct heeft gehad, zijn ze nooit meer even weg geweest. Ze kunnen er eigenlijk nooit een paar daagjes tussenuit, omdat de uitkering zo laag is. Door de vrolijkheid van Piet en de steun van Diana, hebben deze mensen het echt verdiend om eens in het zonnetje gezet te worden. Wat fijn dat we ze nu dankzij het VriendenFonds een paar onbezorgde en onvergetelijke dagen hebben kunnen aanbieden!”

Diana: “We mochten in de Presidentiele suite van Het Kurhaus slapen. Dat is geen kamer, maar het leek wel een grote villa! Ik wilde het liefste de nacht wakker blijven om ervan te genieten. Ook kregen we een backstage tour van de twee hoofdrolspelers van The Lion King. Dat was helemaal fantastisch! Deze twee dagen waren echt een cadeautje. Dit gaan we nooit meer vergeten.”

Piet en Diana bij RTL 4
Zondagavond 22 oktober was om 19.20 uur bij RTL 4 te zien hoe Piet en Diana werden verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors. Bekijk het verrassingsmoment hier terug.

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn