Amsterdam,
05
juli
2021
|
09:56
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Ramon uit Soesterberg

Samenvatting

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ramon (10) uit Soesterberg. Om hem in het zonnetje te zetten, deed Stichting Het Vergeten Kind voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Ramon gaat skydiven.

Romy van Doorn van Het Vergeten Kind: “Ramon en zijn moeder hebben het niet gemakkelijk. Zij hebben geen sociaal netwerk en zijn altijd met z'n tweetjes. Ramon vindt het prachtig om nieuwe dingen te proberen en heeft een grote droom: skydiven. Om hem in het zonnetje te zetten, deden wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Geweldig dat Ramon zijn grote wens in vervulling gaat!”

Ramon (10) is blij verrast: “Ik wilde al heel lang skydiven, en het was nog veel cooler dan ik had gedacht. Dit was de allerleukste dag van mijn leven!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn