Amsterdam,
27
oktober
2017
|
11:45
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens Reggie uit Amsterdam-Oost

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Reggie Hoogvliets (42) uit de Indische Buurt in Amsterdam-Oost. Stichting Streetsmart deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een vakantie voor Reggie en zijn twee zoons.

Elhoussaine Hmimou, Jongeren Wijkcoach bij Stichting Streetsmart: “Reggie is een alleenstaande vader van twee zoons van acht en elf jaar. De moeder van de kinderen is twee jaar geleden overleden. Reggie en zijn kids zijn in geen jaren op vakantie geweest. De jongens weten eigenlijk niet meer wat het betekent om op vakantie te gaan. Daarom gun ik ze een onvergetelijke vakantie met elkaar. Geweldig dat deze hartenwens wordt vervuld dankzij het VriendenFonds!”

Reggie Hoogvliets (42) is blij verrast: “Ah echt! Dank jullie wel allemaal. Wie goed doet, goed ontmoet.”

VriendenFonds vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Over Stichting Streetsmart
StreetSmart is een initiatief van bijna honderd Amsterdamse horecaondernemers. Zij hebben de handen ineen geslagen om mensen te helpen die op straat terecht dreigen te komen. In de maanden november-december vragen zij in hun restaurants gasten 1 euro per rekening extra te betalen om dreigende dakloosheid te voorkomen en armoede aan te pakken.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn