Amsterdam,
21
juni
2019
|
15:10
Europe/Amsterdam

VriendenLoterij vervult hartenwens reumapatiënt Loes uit Deurne

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Loes Brouwers-Dielissen (30) uit Deurne. Sinds Loes twee jaar oud is, heeft ze reuma en diabetes. Als gevolg van deze aandoeningen gaat haar zicht steeds verder achteruit. ReumaNederland deed voor de jonge moeder een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar grootste wens in vervulling: Loes mag met haar gezin hun gedroomde reis naar Amerika maken. 

Arno Prijs van ReumaNederland: “Loes en Ronnie dromen er al jaren van om met hun kinderen een reis naar Amerika te maken. Geweldig dat de grootste wens van Loes nu uitkomt, dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij, en wij het gezin een reis naar Amerika mogen aanbieden!”

De uitreiking van de cheque aan Loes was een zeer emotioneel moment. Tranen van verdriet transformeerden al snel in tranen van blijdschap. Loes: “Jeetje, fantastisch. Hier zijn wij enorm blij mee. Dank jullie wel!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn